final-50ms
Deco & Δόμηση
Choosing web hosting is always a challenge, please consider this hostmonster review and greengeeks review.

Δόμηση

www.berling.gr – Το Χρώμα έχει Όνομα!

berling

Η Berling, έχοντας συμπληρώσει 30 χρόνια στην ελληνική αγορά, συνεχίζει δυναμικά με νέες προτάσεις προς τους καταναλωτές. Η νέα μας ιστοσελίδα στο διαδίκτυο θα ανέβει ζωντανά την 1η Φεβρουαρίου 2013 στο www.berling.gr.

Τις τελευταίες τρεις δεκαετίες η ελληνική Βιομηχανία με έδρα τα Οινόφυτα και με υπερσύχρονες υποδομές, που καλύπτουν ευρέως φάσματος ανάγκες στον τομέα των οικοδομικών, μονωτικών, θερμομονωτικών, βιομηχανικών, διακοσμητικών χρωμάτων και χρωμάτων επιπλοποιίας, έχει γίνει γνωστή για την ποιότητα των προϊόντων της που φέρουν σημαντικές διακρίσεις και πιστοποιήσεις.

Στα οικολογικά προϊόντα της, πρωτοπόρος παραμένει το μοναδικό Petite, για το οποίο η εταιρεία τιμήθηκε με το Οικολογικό Σήμα της Ευρωπαϊκής Ένωσης τον Απρίλιο του 1998  και τονίζεται πως ήταν το πρώτο οικολογικό σήμα ελληνικού προϊόντος.

Share

Τελευταία ανανέωση (Τετάρτη, 30 Ιανουάριος 2013 13:06)

Read more...

 

ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ

 

1+1 δώρο! Τώρα, σε ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ!!!

Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ φέτος γιορτάζει τα 60 χρόνια της. Γι αυτό -και µόνο για τη φετινή χρονιά- σας προσφέρει µια µοναδική ευκαιρία να αλλάξετε µε τον πιο οικονοµικό τρόπο την εικόνα του σπιτιού σας.

∆εν πρόκειται για µια απλή έκπτωση, αλλά για µια απίστευτη προσφορά «1+1 δώρο!» η οποία µάλιστα ισχύει για ΟΛΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ της Βιοκαρπέτ. Εκµεταλλευτείτε την προσφορά ώστε να µεταµορφώσετε και το σαλόνι και την τραπεζαρία σας.

Έτσι λοιπόν, αγοράζοντας ένα χαλί χειροποίητο ή µηχανής, ακόµα και µεταξωτό, ακόµα και επώνυµο, παίρνετε δώρο άλλο ένα ίδιας ποιότητας και διάστασης!

 

Μήπως ήρθε η ώρα γι αυτό το µαγικό µεταξωτό χαλί ή για το Pierre Cardin ή το Cacharel που ονειρεύεστε τόσο καιρό; Τώρα, απλά επιλέξτε τα δύο χαλιά που σας αρέσουν και πληρώστε µόνο το ένα!

Και φυσικά η προσφορά ισχύει και για την ατελείωτη παιδική σειρά χαλιών µε ήρωες Disney ώστε και οι µικροί µας φίλοι να ζήσουν το όνειρο στο υπνοδωµάτιό τους.

Η φετινή συλλογή είναι ανεπανάληπτη για αυτό µην κάθεστε ούτε λεπτό. Σας περιµένουν τα 40 ανανεωµένα καταστήµατα σε όλη την Ελλάδα για να διαλέξετε τα δικά σας χαλιά µέσα από τη µεγαλύτερη ποικιλία χειροποίητων ή µηχανής, µοντέρνων ή κλασικών, παιδικών και χαλιών επώνυµων σχεδιαστών.

 

Η ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ στηρίζει το Έλληνα καταναλωτή στις δύσκολες µέρες και ανταποδίδει την 60χρονη αγάπη των πελατών της µε αυτήν την ευκαιρία αγοράς, που ξεφεύγει από κάθε µορφή έκπτωσης αφού ισχύει και για τις πιο πολύτιµες σειρές της, αποδεικνύοντας ταυτόχρονα γιατί παραµένει «πρώτη στην καρδιά µας».

 

ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ

ΟΜΙΛΟΣ ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ:

5ο χλµ. ΕΘΝΙΚΗΣ Ο∆ΟΥ

ΛΑΡΙΣΗΣ-ΑΘΗΝΩΝ, ΛΑΡΙΣΑ

τηλ.2410 688688

www.biokarpet.gr , This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it

 

 

Share

Τελευταία ανανέωση (Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2011 13:14)

 

ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ TAIKA

 

Τα χρωµατισµένα περλέ χρώµατα TAIKA είναι αδιαφανή, πλούσια περλέ χρώµατα, τα οποία θα κάνουν το σπίτι σας ένα έργο τέχνης. Ένα περλέ χρώµα, σε κάθε χρωµατική ποικιλία επιφέρει µια κρυφή περισσότερο διακριτική εµφάνιση ακόµα και στα πιο συνηθισµένα αντικείµενα. Τα περλέ χρώµατα TAIKA είναι κατάλληλα και για τα έπιπλα και για τις επιφάνειες των τοίχων.

Τα χρωµατισµένα περλέ ζελέ τεχνοτροπιών ΤΑΙΚΑ είναι ηµιδιαφανή. Μέσα σε µια στιγµή, µπορείτε να δηµιουργήσετε για το σπίτι σας κοµψές επιφάνειες τοίχου µε διακριτικές λεπτοµέρειες, οι οποίες ζωντανεύουν µόλις τις χτυπήσει το φως ή όταν τις παρατηρείτε από διαφορετικές γωνίες. Καθώς τα περλέ ζελέ τεχνοτροπιών είναι ηµιδιαφανή, η απόχρωση του υποστρώµατος πάντα επηρεάζει το τελικό αποτέλεσµα. Αν επιλέξετε την απόχρωση του υποστρώµατος όσο το δυνατόν πιο παρόµοιο µε το χρώµα του ζελέ τεχνοτροπιών, τόσο πιο οµοιόµορφη επιφάνεια θα δηµιουργήσετε.

Οι έντονες περλέ αποχρώσεις αποκτώνται από την ασηµένια βάση των χρωµάτων και ζελέ τεχνοτροπιών TAIKA, ενώ οι ζεστές, τολµηρές αποχρώσεις προέρχονται από τη χρυσή βάση.

Τα προϊόντα TAIKA διατίθενται αποκλειστικά από την BERLiNG Α.Β.Ε.Ε. (τηλ. 2262031663)

 

Share

Τελευταία ανανέωση (Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2011 13:13)

 

ΒΙΒΕΧΡΩΜ ΚΑΛΥΨΗ µε Ένα Μόνο Χέρι!

5

Η ΒΙΒΕΧΡΩΜ παρουσιάζει το νέο προϊόν Vivechrom EXPRESSTM , ένα επαναστατικό πλαστικό χρώμα νερού κορυφαίας ποιότητας για εσωτερικές επιφάνειες τοίχων, που καλύπτει µε Ένα Μόνο Χέρι ακόμα και στις έντονες αποχρώσεις. Χάρη στη μοναδική του σύνθεση αποτελεί µία αποτελεσματική και αξιόπιστη λύση για γρήγορο και ποιοτικό βάψιμο, εξοικονομώντας έτσι χρόνο και χρήματα. Είναι χαμηλής οσμής και διακρίνεται για την υψηλή του λευκότητα και τις ζωηρές και αναλλοίωτες αποχρώσεις.

Πληροφορίες: www.vivechrom.gr

Share

Τελευταία ανανέωση (Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 22:10)

 

Matt Royal

9Η εταιρία Matt Royal µε μεγάλη εμπειρία στα προϊόντα για τον ύπνο, επενδύει τώρα, μετά από μακροχρόνια έρευνα αγοράς και εξειδικευμένες μελέτες στην άρτια κατασκευή του στρώματος, δημιουργώντας µια μεγάλη γκάμα από ποιοτικά, ανατομικά και ανθεκτικά στρώματα, κατασκευασμένα σύμφωνα µε την τελευταία λέξη της τεχνολογίας όσον αφορά στην ανατομικότητα και την υγιεινή.

Πληροφορίες: www.matt-royal.gr

Share

Τελευταία ανανέωση (Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 22:13)

 

Μιλήστε τη γλώσσα του χρώματος!

21Με ιδιαίτερη ευαισθησία συγκεντρώσαμε στις 40 σελίδες του NEOY χρωματολογίου Η ζωντάνια της φύσης στο περιβάλλον σας όλες τις νέες επώνυµες αποχρώσεις VECHRO, καθώς και προτάσεις µε μοντέρνους συνδυασμούς. Μαζέψαμε µε μεγάλη φροντίδα και σας εκμυστηρευόμαστε, πολύτιμα μυστικά διακόσμησης. Εσείς, δε μένει παρά να εμπνευστείτε από την πλούσια χρωματική παλέτα µε τα οικολογικά χρώματα VECHRO και να αναβαθμίσετε το περιβάλλον σας! Η διάθεσή σας θα ακολουθήσει…

Ζητείστε το από τα χρωματοπωλεία.

Για περισσότερες πληροφορίες: www.vechro.gr

Share

Τελευταία ανανέωση (Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012 14:51)

 

Δυσκολεύεστε να βρείτε το ιδανικό χρώμα;

artex_ecosm

Επισκεφθείτε τη νέα ιστοσελίδα της ΧΡΩΤΕΧ www.mychrotex.gr, εμπνευστείτε από τις μοναδικές συλλογές αποχρώσεων και διαλέξτε τις αποχρώσεις που ταιριάζουν στο δικό σας γούστο !

Καλέστε στο 801 11 52300 για να ζητήσετε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ το χρωματολόγιο ΧΡΩΤΕΧ ή για να συμβουλευτείτε εντελώς ΔΩΡΕΑΝ τον διακοσμητή της ΧΡΩΤΕΧ.

Share

Τελευταία ανανέωση (Πέμπτη, 12 Ιανουάριος 2012 14:49)

 

Berling Monostop

p17Εξαιρετικής ποιότητας 100% ακρυλικό χρώμα μεγάλης ελαστικότητας που λόγω της ειδικής σύνθεσής του, μονώνει τον τοίχο από την υγρασία και ταυτόχρονα βάφει. Ενδείκνυται για την υγρομόνωση και βαφή κάθετων εξωτερικών επιφανειών. Το ΜΟΝΟSTOP διατηρεί την ελαστικότητά του ακόμα και σε χαμηλές θερμοκρασίες, ενώ αποτρέπει την ανάπτυξη ρύπων και μούχλας.

Πληροφορίες: www.berling.gr

Share

Τελευταία ανανέωση (Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 22:15)

 

Berling Water seal

p16Ειδικό υδατοδιάλυτο προστατευτικό σιλοξανικό διάλυμα. Το υλικό διεισδύει εύκολα στους ανοιχτούς πόρους των επιφανειών (π.χ. σοβάδες, εμφανή μπετά, τούβλα, κεραμίδια αγυάλιστα μάρμαρα, αλφαμπλοκ, πέτρες Καρύστου, Πηλίου κλπ.) και κατά συνέπεια κάνει άριστη στεγανότητα στην επιφάνεια που εφαρμόζεται, προσδίδοντας ανθεκτικές υδροαπωθητικές ιδιότητες. Έχει εξαιρετική αντοχή στα αλκάλια, ενώ συγχρόνως εμποδίζει την εμφάνιση αλάτων.

Πληροφορίες: www.berling.gr

Share

Τελευταία ανανέωση (Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 22:15)

 

FUNGISTOP NEROY

p14Ειδικό, υδατοδιάλυτο, εντομοκτόνο και μυκητοκτόνο για ξύλα. Προστατεύει σε βάθος το ξύλο από τα έντομα και τα παράσιτα του ξύλου. Προφυλάσσει το ξύλο από τη μούχλα και τους μύκητες.

Πληροφορίες: www.berling.gr

Share

Τελευταία ανανέωση (Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 22:16)

 

Legrand: Λύσεις αυτοματισμού

p10Tόσο η plug & play ασύρματη τεχνολογία, για τον έλεγχο φωτισμού και ρολών, όσο και το ολοκληρωμένο σύστημα αυτοματισμού My Home, αποτελούν ευέλικτες, προσιτές και αξιόπιστες λύσεις για την διαχείριση της σύγχρονης κατοικίας. Σε συνδυασμό με τα πρωτοποριακά χρώματα και υλικά της σειράς διακοπτών Celiane, οι πλούσιες εφαρμογές ισορροπούν ανάμεσα στην αισθητική και τη λειτουργικότητα. Ελληνική Λεγράν Α.Ε.Β.Ε. Κηφισίας 184A, Χαλάνδρι. Τηλ: 801 11 850 850 www.legrand.gr

Share
 

Teak oil

p6Λάδι για την προστασία ξύλινων επιφανειών που απορροφάται εύκολα, αναζωογονεί και προστατεύει το ξύλο. Είναι κατάλληλο για εσωτερική και εξωτερική χρήση, ιδανικό για την περιποίηση επίπλων κήπου και ξύλινων επιφανειών σκαφών. www.berling.gr

Share

Τελευταία ανανέωση (Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 22:19)

 

Οθόνες AXOLUTE Κομψότητα και πολυτέλεια

p2Oι οθόνες θυροτηλεόρασης Axolute video display, προσαρμόζονται αρμονικά σε κάθε στυλ διακόσμησης, αποπνέοντας κομψότητα και πολυτέλεια. Διαθέτουν έγχρωμη οθόνη 2,5’’ με μενού για ρύθμιση φωτεινότητας, χρωμάτων, ενδοεπικοινωνία και 16 επιλογές ήχων. Επίσης διατίθεται οθόνη LCD στις 8'', από κρύσταλλο υψηλής αντοχής και πληκτρολόγιο αφής. Η σειρά ολοκληρώνεται με την μπουτονιέρα αφής Axolute Outdoor. Πληροφορίες: Ελληνική Λεγράν Α.Ε.Β.Ε. Κηφισίας 184A,,Χαλάνδρι, Τηλ: 801 11 850 850, www.legrand.com.gr

Share

Τελευταία ανανέωση (Πέμπτη, 14 Ιούλιος 2011 22:17)

 

ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΤΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΜΕ EXALCO ECONOMY

 

Η εταιρία αλουµινίου Exalco δηµιούργησε µια νέα σειρά, την EXALCO ECONOMY, που είναι ιδανική για την αντικατάσταση των κουφωµάτων σας.

Πρόκειται για θερµοµονωτικά συστήµατα, ανοιγόµενα και συρόµενα, που ανταποκρίνονται στις απαιτήσεις του Προγράµµατος «Εξοικονόµηση κατ’οίκον» και είναι πιστοποιηµένα για τις υψηλές προδιαγραφές τους.

Τα συστήµατα αυτά, χάρη στο σύστηµα θερµοδιακοπής που διαθέτουν, µειώνουν τα έξοδα θέρµανσης και ψύξης και εξοικονοµούν πολύτιµη ενέργεια προστατεύοντας το περιβάλλον.

Με την Exalco Economy µειώνετε τις δαπάνες σας εξοικονοµώντας µέχρι και 40% στα κόστη ενέργειας. Αντικαταστήστε τα παλιά σας κουφώµατα µε την νέα σειρά Exalco Economy και επωφεληθείτε από τις δυνατότητές της.

Τα συστήµατα που περιλαµβάνει η σειρά Exalco Economy είναι τα ανοιγόµενα Albio 109, Albio 109C Super Thermo και Albio 120 & 102C και τα συρόµενα Albio 225 και Albio 230 και καλύπτουν το πρόγραµµα ενεργειακής αναβάθµισης των κτιρίων «Εξοικονόµηση κατ’ οίκον».

www.exalco.gr

 

Share

Τελευταία ανανέωση (Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2011 13:18)

 

Οικολογική βαφή ξύλου χωρίς συµβιβασµούς σε κόστος ή ποιότητα µε την εγγύηση της ΧΡΩΤΕΧ

 

H ΧΡΩΤΕΧ, στοχεύοντας διαρκώς στην ανάπτυξη οικολογικών προϊόντων, είναι η πρώτη εταιρεία στην Ελλάδα (και από τις πρώτες στην Ευρώπη) που επενδύει στην νέα τεχνολογία αλκυδικών ρητινών νερού. Πρόκειται για την µόνη τεχνολογία που µπορεί να αντικαταστήσει τα αλκυδικά βερνικοχρώµατα διαλύτη σε ποιοτικά χαρακτηριστικά αλλά και σε κόστος εφαρµογής.

Με βάση την πρωτοποριακή αυτή τεχνολογία, η ΧΡΩΤΕΧ παρουσιάζει τα νέα οικολογικά προϊόντα νερού για βαφή ξύλου, ULTRALAC Aqua + VELATURA Aqua.

Το ULTRALAC Aqua είναι οικολογικό βερνικόχρωµα νερού αλκυδικών ρητινών νέας τεχνολογίας, για ξύλο και µέταλλο. Συνδυάζει τα πλεονεκτήµατα µιας ριπολίνης διαλύτη (εξαιρετικό φινίρισµα, αντοχές και χαµηλό κόστος) µε την ευκολία εφαρµογής (άοσµο, ταχυστέγνωτο) και την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας του χρήστη.

Η οικολογική βελατούρα νερού VELATURA Aqua αποτελεί το ιδανικό σύστηµα βαφής µε το ULTRALAC Aqua για άριστα αποτελέσµατα σε αρχικές βαφές ξύλου. Συνδυάζει τα πλεονεκτήµατα µιας βελατούρας διαλύτη (καλό γέµισµα, εύκολο δούλεµα και τρίψιµο, χαµηλό κόστος) µε την ταχύτητα στεγνώµατος-τριψίµατος και την προστασία του περιβάλλοντος και της υγείας του χρήστη.


Τα νέα οικολογικά προϊόντα βαφής ξύλου ULTRALAC Aqua – VELATURA Aqua είναι:

Καλύτερα για το περιβάλλον και την υγεία σας

•ελάχιστη επιβάρυνση περιβάλλοντος κατά την παραγωγή

•ελάχιστη χρήση επικίνδυνων ουσιών

•ελάχιστη περιεκτικότητα σε πτητικούς οργανικούς διαλύτες

Καλύτερα για την τσέπη σας

•χαµηλό κόστος εφαρµογής, αντίστοιχο της ριπολίνης διαλύτη και πολύ χαµηλότερο από εκείνο των παραδοσιακών ακρυλικών ριπολινών νερού.

•υψηλή αξία εφαρµογής, αφού η τελική επιφάνεια προσφέρει άριστες αντοχές και µεγάλη διάρκεια ζωής.

ΧΡΩΤΕΧ ΑΕ:

www.chrotex.gr, 8011152300

 

Share

Τελευταία ανανέωση (Παρασκευή, 18 Μάρτιος 2011 13:19)

 

ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ ΕΤΕΜ ΠΡΩΤΟΠΟΡΙΑ ΚΑΙ ΥΨΗΛΗ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ

 

Η ΕΤΕΜ είναι πρωτοπόρος ελληνική εταιρεία διέλασης αλουµινίου και από τις µεγαλύτερες εταιρείες διέλασης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη. Ιδρύθηκε το 1971 και αποτελεί την πρώτη ουσιαστικά εταιρεία που ξεκίνησε την παραγωγή προφίλ αλουµινίου για αρχιτεκτονικές και βιοµηχανικές εφαρµογές στην ελληνική αγορά. Με εµπειρία άνω των 40 ετών η ΕΤΕΜ ειδικεύεται πλέον στο σχεδιασµό και την παραγωγή ολοκληρωµένων συστηµάτων αλουµινίου. Σήµερα διαθέτει µια ολοκληρωµένη γκάµα προϊόντων που ανταποκρίνεται πλήρως και στις πιο απαιτητικές ανάγκες της σύγχρονης δόµησης.

Τα θερµοµονωτικά συστήµατα αλουµινίου της ΕΤΕΜ έχουν πετύχει από τους υψηλότερους δείκτες απόδοσης σε θερµοµόνωση, ηχοµόνωση και στεγανότητα, οι οποίοι έχουν πιστοποιηθεί από τον κοινοποιηµένο οργανισµό πιστοποίησης IFT Rosenheim.

Ε-70 LESSFRAME BY ETEM

H σειρά που ξεχωρίζει.

Το θερµοµονωτικό συρόµενο σύστηµα Ε-70 έκλεψε τις εντυπώσεις τόσο στην έκθεση Ελληνικό Αλουµίνιο 2010 όσο και στην έκθεση Building Green .H ονοµασία του βασίζεται στην εξέλιξη της Τεχνολογίας σχεδιασµού συστηµάτων Αλουµινίου EXTRA LOW PROFILE TECHNOLOGY BY ETEM αποτελώντας µοναδικό πλεονέκτηµα Αισθητικής η οποία επιτυγχάνεται µε την χρήση ελαχίστου προφίλ αλουµινίου στην εξωτερική πλευρά του φύλλου. Πρόκειται για την ιδανική και ασφαλή πρόταση για την κατασκευή κουφωµάτων Αλουµινίου σε Μεγάλα Ανοίγµατα. Ο πρωτοποριακός σχεδιασµός των προφίλ καθώς και τα τεχνολογικά εξελιγµένα υλικά κατασκευής των εξαρτηµάτων δίνουν τη δυνατότητα κατασκευής κουφωµάτων ενεργειακής κλάσης Α+ ,για µέγιστη εξοικονόµηση ενέργειας. Το νέο σύστηµα διαθέτει επίσης κορυφαίες ηχοµονωτικές ιδιότητες µεταξύ των ευρωπαϊκών συστηµάτων αλουµινίου εµποδίζοντας αποτελεσµατικά τη µετάδοση θορύβου στο χώρο. Τα υψηλά standards ασφαλείας του συστήµατος είναι αποτέλεσµα εκτενέστατης µελέτης στο σχεδιασµό των χαρακτηριστικών ασφαλείας και αποτελούν εγγύηση για τις αντιδιαρρηκτικές ιδιότητες του συστήµατος .

 

 

E-52 ΚΑΛΥΨΩ

Θερµοµονωτικό συρόµενο κούφωµα χρώµατος Sahara Grey 502 που προσφέρει άριστη θερµοµόνωση, υδατοστεγανότητα καθώς και ποικιλία διακοσµητικών λύσεων, διατηρώντας ιδανική σχέση µεταξύ ποιότητας και τιµής.

 

 

 

 

Ε-3000

Θερµοµονωτικό συρόµενο κούφωµα χρώµατος Effecta 3 KAΣΤΑΝΙΑ Β03 σχεδιασµένο να προσφέρει την απόλυτη λύση για θερµοηχοµόνωση υψηλών απαιτήσεων σε συρόµενες επάλληλες κατασκευές καθώς και να παρέχει απόλυτη ασφάλεια και στεγάνωση.

E-45

Θερµοµονωτικό ανοιγόµενο κούφωµα χρώµατος Sahara Sand 514 που αποτελεί ιδανική λύση για την πόλη και προσφέρει άριστη ηχοµόνωση, υδατοστεγανότητα και θερµοµόνωση.

ΕΤΕΜ A.E.

ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΛΑΦΡΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ

Ηρώων Πολυτεχνείου 1-4,

190 18 Μαγούλα, Αττικής,

Τηλ. 210 489 8605, 555 8402

Fax. 210 489 8500-10

www.etem.gr

Share

Τελευταία ανανέωση (Τετάρτη, 09 Μάρτιος 2011 23:37)

 

Ε-61 Multi Box

etemΟ πολυχρηστικός θάλαμος Ε-61 Multi Box επεκτείνει τα ανοιγόμενα και συρόμενα κουφώματα αλουμινίου οριζόντια ή κάθετα ή συγχρόνως και προς τις δύο κατευθύνσεις προκειμένου να τοποθετηθούν - αναρτηθούν πάνω σε αυτόν διάφορα συστήματα σκίασης, ρολών, ασφάλειας και εργονομίας. Στον πολυχρηστικό αυτό θάλαμο μπορούν να αναρτηθούν συστήματα εξοπλισμού σκίασης και ρολών, συστήματα ασφαλείας, και συστήματα φωτισμού και φωτιστικά σώματα.  

Πληροφορίες: www.etem.gr Tel.: 800 111 3836 +30 210 4898605

Share

Τελευταία ανανέωση (Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011 12:18)

 

Ε-70 LESS FRAME

E-70_fourthH Ε-70 είναι το νέο πρωτοποριακό σύστημα της ΕΤΕΜ για συρόμενες κατασκευές υψηλού επιπέδου. Πρόκειται για ένα θερμομονωτικό συρόμενο με ανύψωση σύστημα ενεργειακής κλάσης Α+, με υψηλή αντιδιαρρηκτική προστασία και κορυφαίες θερμομονωτικές και ηχομονωτικές ιδιότητες.

Πρόκειται για συρόμενο με ανύψωση σύστημα που συνδυάζει τη βέλτιστη λειτουργικότητα, τον υψηλότερο - για την κατηγορία του - συντελεστή θερμομόνωσης (Uf value) και πληθώρα τεχνικών χαρακτηριστικών για ειδικές κατασκευές. 

Πληροφορίες: www.etem.gr Tel.: 800 111 3836 +30 210 4898605

Share

Τελευταία ανανέωση (Τετάρτη, 12 Οκτώβριος 2011 12:29)

 
ECOΔΟΜΕΙΝ
200x200Final-without-promo-with-words
anemos
nethalllogome
KERDISETO_Banner
ediagonismoi-gr-diagwnismoi-me-dwra
drosobann
final-50ms